Драгана својот имот и куќа го поклонила на семејство со четири деца, кое немало сопствен дом


Драгана Анкучиќ од Србија, го поклонила својот имот на семејство со четири деца, и стана најпозитивната вест на Балканот.

Имено, Драгана преку својот Фејсбук профил објавила дека планира својот имот да го поклони некому кому му е најпотребен, а потоа успеала да го оствари она што го наумила.

“Би поклонила куќа на луѓе кои немаат дом. Плац од 66 ари, стара и нова куќа потполно средена и нива од 75 ари. Доколку некој познава семејство на кое му треба дом, нека ми се јави. Куќата се наоѓа во Долна Каменица кај Ваљево”, напишала Драгана.

Poklonila bih kucu ljudima koji nemaju dom. Plac od 66 ari stara i nova kuca potpuno sredjena i njiva od 75 ari. Ako…

Posted by Dragana Ankucic on Thursday, August 20, 2020

Секако, целата работа не се задржала исклучиво на планирањето. Имотот сега е во сопственост на семејство со четири деца, на кои им е обезбедена светла иднина.

Sa zadovoljstvom objavljujem da je kuca pripala porodici sa cetvoro dece. Zelim im svu srecu ovoga sveta u novom domu . ❤❤❤❤❤.

Posted by Dragana Ankucic on Monday, August 24, 2020

“Со задоволство објавувам дека куќата му припадна на семејство со четири деца. Им посакуван среќа на овој свет во новиот дом”, напишала Драгана на социјалнтие мрежи, пишува Noizz.rs

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format