Исповед на проститутка: Ова е услугата која ние најмногу ја наплаќаме, таа може да чини и неколку илјади евра


Исповед на проститутка: Ова е услугата која ние најмногу ја наплаќаме, таа може да чини и неколку илјади евра…

Слушнете ја нивната приказна.

Проститутките имаат повеќе тарифи во зависност од видот на услугата.Документарецот за проститутките од Невада открива дека не секогаш сексот чини најмногу.

Во нивната професија верувале или не најмногу чини разговорот, бидејќи некои од гостите сакаат само долг разговор а тоа за нив чини многу време па мораат добро да го наплатат.

Слушнете ја нивната приказна. Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:


Like it? Share with your friends!

1
1 share, 1 point

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format