Кучево е експерт за правење смешни фаци, и вистинска ѕвезда на Инстаграм (ФОТО)


Замислете како им е на луѓето кои поради болести мораат да бидат со месеци дома. Кејла Харви е една од тие несреќнички.

И нејзината најмлада ќерка тргнала во училиште па Кејла не сакала да и биде досадно дома. Поради тоа ја земала 3 годишната кучка Пенелопе, која со самата појава ги забавува луѓето околу себе.

Пенелопе успеа да го насмее новото семејство со смешните гримаси кои често ги прави, па на Кејла не и преостанува ништо друго освен да ја слика кога и да може.

Погледнете ги фотографиите во продолжение:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format