Мажите кои се занимваат со оваа работа имаат с*кс секој ден: Не се воопшто наивни и знаат што точно сакаат!


Земјоделците имаат најмногу секс од сите, а адвокатите имаат најмногу проблеми во спалната соба.

Верувале или не, анјмногу акција во спалната соба имаат земјоделците, токму ова го тврдат резултатите од неодамна спроведеното истражување на британската компанија за секс играчки “Lelo”.

Дури 33% од земјоделците имаат сексуални односи барем еднаш дневно! Повее од половина испитаници, своето искуство во сексот го опишуваат како “неверојатно”.

Една од најчестите причини зошто земјоделците имаат најмногу секс се крие во тоа што живеат далеку од градот и дефинитивно се физички поактивни од оние кои работат во канцеларија.

После земјоделците, најмногу секс практикуваат архитектите, а на трето место на листата се наоѓаат фризерите.

Од друга страна, адвокатите имаат најмногу проблеми во спалната соба, па само 27% од нив доживуваат оргазам секој пат кога имаат секс.

-Главниот фактор е начин на живот кој им го диктира професијата, дали вашата професија е присутна во домот или не. Тоа неминовно влијае на квалитетот на нашиот сексуален живот – вели Кејт Моир, автор на истражувањето.


Like it? Share with your friends!

-4
12 shares, -4 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format