Младите денес се повеќе практикуваат секс од одмазда, станува огромен тренд


Не вреди да плачете, еве начин да ја упропастите вашата поранешна љубов.

Само слабите жени плачат – мислеше Скарлет О’Хара и веројатно била во право. Најлесно е да плачете кога ќе замине маж кој на жената многу и значи. Еве потежок, но поефикасен начин да ја преболите поранешната љубов.

Не е лесно да се преболи поранешната љубов, но решението не е ниту да се затворите во четири ѕида. Доколку постојано ве изневерувал, искористите го последниот пат и направете го да зажали што сте раскинале. За да го задоволат своето его и душа, многу млади денес имаат секс од одмазда.

Осмислете ситуација и прикажете се себе си во најдоброто издание!

Некои психолози сметаат дека сексот од одмазда е решение во кое спасот го бараат повредените личности. Точно така. Американските истражувачи дошле до заклучок дека третина од “оставените” подобро се чувствувале после секс од одмазда.

Првиот чекор е да осмислите ситуација во која ќе се одигра сексот од одмазда. Другиот чекор е да се прикажете себе си во најдобро издание. Без тешки зборови, расправи и погледи под око.

Меѓутоа, треба да знаете дека ваквиот секс е плански чин и не треба да се лажете дека повторно ќе се смирите. Доколку го мислите тоа, воопшто не треба да влегувате во ваква акција. Доколку парнтерот заминал или постојано ве изневерувал – заборавете го.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format