Неверојатната моќ на шминката: Нема да поверувате како изгледа после трансформацијата (ВИДЕО)


Неверојатната моќ на шминката: Нема да поверувате како изгледа после трансформацијата…

Оваа жена пати од тешка кожна болест и за жал, секојдневно трпи чудни погледи поради своите проблеми.

Како што професионалната шминкерка објасни во снимката, оваа жена по име Аска пати од ретко генетско пореметување познато како епидермолиза булоса поради што кожата и лицето и се премногу чувствителни и на некои места прекриени со рани.

Погледнете како шминката го промени нејзиниот изглед:


Like it? Share with your friends!

20
35 shares, 20 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format