Овие семејства имаат убиено повеќе луѓе, од сите диктатори на светот заедно : Тие се одговорни и за смртта на…


Тие немаат сочувство за човечкиот живот и не им е грижа за тоа колку милијарди луѓе, ќе треба да се убијат за да се добие нивниот резултат на што и да сакаат.

За илуминатите луѓето не се ништо повеќе од животни кои ги очекува колење….

Дејвид Ајк во своите книги зборува за Илуминатите, на сите нивни придружни тајна групи и како тие манипулираат со светот во своја полза.

Кој припаѓа на супербогатата “елита” на Илуминатите и кои се нивните соработници?

Тука е кралицата на Англија, нејзиниот сопруг принцот Филип и кралската куќа Виндзор, потоа Ватиканската хиерархиска комисија, која го вклучува и папата, потоа Ротшилдови, Рокфелери, Морганови, Дупонтову, Фордови, Карнигиеви, Мелонови, Бушови итн.  

Сите детали можете да ги пронајдете во книгите на Давид, и само кога ќе ги прочитате, ќе се разбере степенот до кој оди глобалната манипулација.

Оваа група на злото манипулира со човештвото, ги принудува луѓето да се борат во војни за доброто на нивната лична финансиска добивка.

Војна и заканата од војна се главниот начин на кој тие ги задржуваат луѓето во страв и прават масовно контролирање.

За да се постигне ова Илуминатите имаат ужасна агенда, тие мора заедно со банкарите да работат за финансирање и поддршка на двете страни во сите поголеми војни што се водат на планетата.

Тие немаат сочувство за човечкиот живот и не им е грижа за тоа колку милијарди луѓе, ќе треба да се убијат за да се добие нивниот резултат на што и да сакаат.

Тие не се грижат ако сте црни или бели, христијанин, муслиман или Евреин, без разлика дали сте Американец, Кинез, Авганистанец, Европјанец, Ирачанец…

За илуминатите луѓето не се ништо повеќе од животни кои ги очекува колење.  

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format