Познат аналитичар тврди: Коронавирусот е специјална операција, а еве што планираат да направат за брзо време


Познат аналитичар тврди: Коронавирусот е специјална операција, а еве што планираат да направат за брзо време

Новинарот Слободан Релиќ, тврди дека Ковид-19 е операција која ја спроведува таканаречената Светска влада која има за цел заштита на акомулираното богатство на мала група на луѓе и да се одржи нивната контрола на системот кој започнал да се руши пред пандемијата со коронавирусот.

Во емисијата “Тема”, Релиќ зборува дека во операцијата се вмешани Светската здравствена организација, и дека за судбината на човештвото сакаат да одлучуваат луѓе кој никој не ги избрал ниту пак ги овластил да донесуваат такви одлуки.

-Вакцината за коронавирусот е да ја победи теоријата на завера. Нема теорија на завера, тоа е завера, очигледна завера – вели Релиќ.

Релиќ вели дека делот со вакцинирањето е најранливиот дел од операцијата Ковид-19 и дека се повеќе луѓе го подигнуваат својот глас против тоа.

Коментирајќи го главниот заговорник за вакцинацијата, сопственикот на Мајкрософт, Бил Гејтс, Релиќ потсетува дека Гејтс не ги вакцинирал своите деца што најдобро покажува колку вакцините се навистина безбедни.

Релиќ вели дека му е мило што Србија е првата земја во која се случија протести поради мерките поврзани со Ковид-19 и укажал дека пралелно на сите проблеми со кои се соочени србите, тие и понатаму имаат сила да ги препознаат заверите кои се насочени против човештвото.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:


Like it? Share with your friends!

3
35 shares, 3 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format