Постојат неколку типа на вагини, а онаа под број 3 им е омилена на 90% од мажите


Речиси за се постојат разни поделби, мислења и квалификации, а не се исклучени ниту женските вагини.

Мажите знаат да ги поделат според обликот, искуството, изгледот, вкусот, мирисот и ред други работи.

И девојките може да се пронајдат во некој од описите, бидејќи тие се оние кои се грижат за нивниот изглед, па според тоа каква вагина имате, може да дознаете што мислат мажите.

Сигурно би сакале да дознаете како разговараат мажите меѓу себе кога споделуваат искуства или што си помислуваат додека сте интимни.

Прочитај и: Исповед на 24 годишна девојка, нимфоманка: Во една вечер имав секс со тројца, а најголема желба ми е…

1. Тесна вагина

Опис: Оваа вагина е тесна и ковчеста, а најчесто ја имаат ситните и слаби жени.

Машко мислење: Факт е дека тесната вагина е гаранција за добро чувство и екстремно задоволство.

2. Широка вагина

Опис: Во овој случај срамните усни се нешто поголеми од просекот и овозможуваат поголемо орално задоволство.

Mашко мислење: Мажите се согласуваат со описот во однос на оралното задоволство и ваквите вагини им се особено привлечни.

3. Гола вагина

Опис: Сè е депилирано, уредно и мазно.

Машко мислење: Забележуваат дека жената се потрудила многу за сè да изгледа совршено таму долу и знаат тоа да го ценат.

4. Искусна вагина

Опис: Тоа е вагина со искуство во која многу лесно се влегува.

Машко мислење: Сакаат да се преправаат дека им се допаѓа лесниот пристап, но сепак преферираат кога мора малку да се потрудат.

5. Вагина со додатоци

Опис: Тоа е вагина со кожни набори и слични појави во вагиналното подрачје.

Машко мислење: Иако на прв поглед асоцира на старост, тоа воопшто не им пречи.

Прочитај и: Исповед на 37 годишна жена: Го фатила мажот со нивната соседка, а подоцна се случило она што таа не го очекувала

6. Шумовита вагина

Опис: Тоа е знак дека жената е опуштена и дека изгледот на вагината не ѝ е меѓу приоритетите.

Машко мислење: По правило тоа не им пречи, само внимавајте работите да не излезат од контрола.

7. Вовлечена или девствена вагина

Опис: Таа е прилично вдлабната, па се чини како полека да ја снемува, но дефинитивно ја исполнува целта.

Машко мислење: Едноставно ја обожаваат!

8. Ненаметлива вагина

Опис: Не доминира, но има изразен клиторис кој дава незаборавно доживување.

Машко мислење: Им одговара, бидејќи ја потврдува нивната теорија: колку поголем клиторис, толку подобар оргазам.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format