Прваче стана хит на интернет: На новинарката и рече да стави маска (ВИДЕО)


Прваче стана хит на интернет: На новинарката и рече да стави маска…

Наставата во новата учебна година започна во основните и средни училишта во Сараево во БиХ. Интересен разговор водела репортерката на Н1 на која едно момче и објасни како правилно треба да се придржува до пропишаните мерки.

Погледнете го видеото во продолжение:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format