Путин откри: Во Русија е регистрирана првата вакцина против коронавирусот


Путин откри: Во Русија е регистрирана првата вакцина против коронавирусот…

Претседателот истакна дека знае дека вакцината делува прилично ефикасно, формира стабилен имунитет и ги поминала сите неопходни проверки.

Претседателот на Русија, Владимир Путин објави дека во Русија е регистрирана првата вакцина против коронавирусот.

-Колку што знам, утрово, за прв пат во светот е регистрирана вакцина против вирусот корона – изјави Путин на состанокот со членовите на Владата.

Претседателот истакнал дека знае дека вакцината делува прилично ефикасно, формира стабилен имунитет и ги поминала сите неопходни проверки.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format