Свадба во Делчево: Младоженецот го кутнаа во несвест, невестата ги тепа гостите (ВИДЕО)


Единствената свадба која треба да ја изгледате во животот:

Нека им е со среќа на младите #CovidWedding

Posted by Alex Golchev on Monday, June 8, 2020

Like it? Share with your friends!

-3
18 shares, -3 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format