Штипјанец на гробот на синот поставил камера за да открие кој ги краде цвеќињата, следната ден крадецот се појавил (ВИДЕО)


Штипјанец на гробот на синот поставил камера за да открие кој ги краде цвеќињата, следната ден крадецот се појавил…

Ожалостен штипјанец на гробот на својот син поставил камера за да види кој во претходните 4 години ги краде цвеќињата од гробот на неговиот син, и на болката му додава нова болка.

Како што пренесува телевизија Стар, за целиот период на смртта на неговиот рано починат син, некој упорно му ги крадел свежо поставените цвеќиња во саксии кои неговата сопруга грижливо ги носела на гробот на неговиот син.

Во продолжение погледнете го прилогот на телевизија Стар:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format