Што се случува кога кобра ќе ти влезе во панталоните? Ова (ВИДЕО)


Што се случува кога кобра ќе ти влезе во панталоните?

Човек во индија се најде во сериозна неволја во текот на својата попладневна дремка.

Имено, додека тој одмарал, во панталоните му се вовлекла кобра чиј отров убива според некои проценки, околу 46.000 луѓе на годишно ниво во таа земја.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format