Возеше 80 на час, а потоа нагло ја префрли во рикверц, погледнете што му се случи (ВИДЕО)


Возеше 80 на час, а потоа нагло ја префрли во рикверц, погледнете што му се случи…

Реши сам да го открие одговорот на праањето што би се случило кога во среде возење, менувачот ќе го префрли во рикверц.

Голем број вљубеници во автомобили и понавачите неретко се прашуваат што би се случило кога со автомобилот би се направило ова или она.

А едно од таквите прашања, кои сигурно некој од вас си ги поставил самиот себе си е што се случува кога во сред возење, наместо во поголема брзина, менувачот ќе го префрлат во рикверц?

Еден дечко се обиде да го реши ова прашање, а одговорот можете да го погледнете во видеото во продолжение:


Like it? Share with your friends!

4
4 shares, 4 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format