Во кревет со него! Анастасија Ражнатовиќ пресреќна, не е сама: “Најубавото утро” (ФОТО)


Во кревет со него! Анастасија Ражнатовиќ пресреќна, не е сама: “Најубавите утра”…

Семејството Ражнатовиќ пред неколку месеци стана побогато за уште еден член на семејството, кога на свет доје малиот Жељко, кој името го доби по својот дедо Жељко Ражнатовиќ Аркан.

Оваа промена еднакво ги усреќи сите членови на семејството, а посебно бабата Цеца, за која велат дека не се одвојува од него.

Анастасија Ражнатовиќ според зборувањата на извори блиски до семејството, мајчинството сепак го оставила за некои години кои доаѓаат, но многу често ес дружи со внучето и му го посветува целото внимание.

Таа на Инстаграм објави слика со малиот Жељко, со коментар: Најубавото утро.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format