Во овие денови жените и девојките се најрасположени за секс


Ако сакате со некоја дама да имате интимни односи, никако немојте да помислите тоа да го правите за време на викенд.

Исто така и ако сте во брак или во стабилна врска, немојте важите сексуални нагони да ги активирате само за викенд. Еве за што станува збор…

За разлика од машката желба за секс коjа речиси никогаш не згаснува, на женската желба влијаат многу надворешни и внатрешни фактори.

Научниците откриле дека кога се во прашање жените има многу голема врска мегу нивната желба за секс и деновите во кои тие го прават овој чин. Женската желба за секс, зависи од тоа дали ќе биде пред или после менструалниот циклус во месецот. Најјак либидо жените имаат непосредно по завршувањето на овој циклус.

Истражувањата покажале и дека и денот во неделата има многу голема врска со женската желба, па така слободните жени најчесто имаат секс во понеделник и среда, а жените кои се во брак или сериозна врска акцијата во кревет ја оставаат за четврток и петок.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format