Госпоѓа Павловиќ (33) оценува машки полови органи, еве колку треба да платите и кои услуги ги нуди


Лана Павловиќ вели дека постојано е опкружена со слики од полови органи и секси играчки.

Австралијанката Лана Павловиќ ја има една од најнеобичните професии на светот – таа е професионален оценувач на машки полови органи.

Да, добро прочитавте, таа за живот заработува гледајќи машки полови органи, но нејзината работа нема никаква врска со порнографија.

View this post on Instagram

Oh hey there #spring 🌻

A post shared by Lahnee Pavlovich (@lahneeland) on

Лана нуди едноставна услуга: се што треба е да и испратите слика од својот пенис и уплатите 32 евра.

Откако ќе ги проучи вашите гениталии, Лана на основа на обликот и должината на пенисот, ви ги предлага најдобрите секс пози и како да го унапредите вашиот љубовен живот. Тој извештај се нарекува “Rate your rooster report”.

Иначе, Лана е дипломиран сексолог и како што вели, отсекогаш ја фасцинирала поврзаноста на умот и сексот.

“Луѓето обично не разбираат со што точно се занимавам, и сексот е и понатаму голема табу тема, и многумина поради тоа не знаат како воопшто да прашаат што ги интересира”, вели таа.

Оценувањето на пениси е само една од услугите кои Лана ги овозможува – таа едуцира парови за сексот, без оглед дали се работи за садо-мазо игри или самозадоволување, држи онлајн семинари за сексот и слично.

“Отсекогаш сум била опкружена со секс играчки, слики од полови органи или преку Скајп чатувам со клиенти, така да ниту еден ден не ми е досаден”, објаснува Лана.

Павловиќ, која има две деца напоменува дека сопругот и е голема поддршка, и додава дека мажите и жените и се обраќаат од најразлични причини.

View this post on Instagram

#views 🙌

A post shared by Lahnee Pavlovich (@lahneeland) on

“Жените најчесто сакаат повторно да ја поттикнат својата сексуална желба, посебно после породувањсето, додека кај мажите во голем број случаеви проблем е прераната ејакулација, а ги интересира и кој е најдобриот начин да задоволат жена”, раскажува таа.

“Сексот и задоволството не се безобразни зборови, а мораме да сфатиме дека сексуалната енергија е придвижувач на животот и многу моќна работа”, заклучила таа, пишува Објектив.

View this post on Instagram

I learnt to love my sensual side. ⠀ ⠀ She wasn’t always there. I suppressed everything about me that was soft or erotic for a very long time in a bid to control my emotions, but it didn’t work. And eventually the pull to be more, feel more, love more, express more was just too much. I had to let this side of me out! ⠀ ⠀ Like a lioness, strong and sure, proud & fierce. That’s what I needed to become. Content was no longer enough for this soul, this heart, this flesh. Superficial lust was not going to sustain my being. I craved that deep, dark, glorious ripple of pleasure that comes only from loving myself… fully. ⠀ ⠀ So I went deeper. Deeper into my womanhood, feeling into this sacred temple of mine, keeper of my magical essence. I let the beauty of my own se.xuality take over and ignite all of me from the inside out. I allowed myself to surrender and just be in that power. And it felt amazing! ⠀ ⠀ Our se.xual self isn’t something to be feared or kept hidden. It’s something to be respected, nourished and embraced so we can revel in its true power. Don’t be scared to let yourself live in the moments that set you alight with passion and pleasure! ⠀ ⠀ And if you need guidance on how to become that woman, I’d be honoured to take you on that journey ❤️ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #selflove #sexeducation #lahneeland #sexcoaching #yonilove #bodypositivemovement #empoweringwomen #relationships #bodylove #stayauthentic #justdoyou #sexuality #sexpositiveculture #keepsmiling #fearlessfemales #bodyfreedom #mumsaresexytoo #adoreyourbody

A post shared by Lahnee Pavlovich (@lahneeland) on

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format