Додека невестата наздравувала со гостите, младоженецот ја вклучил играчката во нејзините гаќички


Младенците одлучиле на необичен начин да ја “зачинат” својата свадба.

Поголемиот дел од паровите сакаат нивната свадба да биде романтична и за памтење, а еден австралиски пар одлучив венчавката да ја зачини на необичен начин – со користење на вибратор со далечински управувач.

Неименуваната невеста на локалните медиуми им ја открила својата тајна, а нејзината приказна создаде голем број коментари.

Младенците ден пред свадбата се договориле невестата да користи мобилен вибратор, а далечинскиот (во вид апликација за мобилен телефон) да биде кај младоженецот.

И се било бо ред, се додека невестата не одлучила да наздрави.

“Се започна прилично споро, и во поединечни моменти помислив дека Сем заборавил на се, поради обврски кон гостите и играње”, ја започнува приказната веселата невеста.

“Мојот сопруг наздрави, неговите родители ги поздравија гостите, а потоа дојде ред на мене”, продолжува невестата.

“Кога бев на средина на говорот, тој ја засили вибрацијата. Во тој момент започнав да се губам, потам и да завивам дека морам да одам во тоалет. Некои гости чудно ме гледаа, а потоа го видов лицето на мојот сопруг кој се смееше од уво до уво, псреќен што има толку моќ”, опишала жената и додала дека до крајот на вечерта нејзиниот маж уште еднаш го вклучил вибраторот на најсилно.

“Играв, бев опркужена со семејството и пријателите, и тогаш тој повторно ја појача играчката, малку фалеше да доживеам оргазам, среде подиум за играње. Иако бевме многу уморни, кога се вративме во апартманот, го имавме најдобриот секс во животот”, заклучила “безобразната” невеста.


Like it? Share with your friends!

5
8 shares, 5 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format