Жените не го забележувале, а сега од нив не може да се одбрани: Тој станал сон на секоја жена откако променил една работа во својот изглед


Жените не го забележувале, а сега од нив не може да се одбрани: Тој станал сон на секоја жена откако променил една работа во својот изглед.

Гвилум Пју изгледал просечно, а потоа променил една работа и ги полудел жените ширум светот.

Кога ќе ја погледнете неговата стара фотографија, гледате просечен Британец, а јасно ви е дека жените не го забележувале бидејќи бил повлечен, дебел, несигурен и незадоволен со себе. Потоа еден ден фризерот му предложил да промени само една работа – да пушти брада – и неговиот живот целосно се променил.

Како растела брадата, на Гвилум се повеќе му се допаѓал сопствениот изглед, имал повеќе самодоверба, а потоа одлучил да го промени начинот на исхрана и да започне да вежба. Во рок од година дена во целост го трансформирал својот изглед, после што станал модел и претприемач, а жените сега буквално го опседнуваат.

Неговата трансформација го привлекла вниманието на светските медиуми, а тој неколку пати истакнал дека пуштањето брада била промената која ја започнала неверојатната трансформација.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format