Запросување во Дизниленд го нарекоа “евтино” поради еден детал на фотографијата (ФОТО)


Запросување во Дизниленд го нарекоа “евтино” поради еден детал на фотографијата…

Запросување во Дизниленд е остварување на соништата на оние кои се вечни “деца”, додека за други тоа е “кич” и “лигава” претстава без грам романтика.

Едно момче одлучило своајта девојка да ја запроси пред дворецот од бајките и таа со воодушевување прифатила, а целиот настан го овековечиле со оваа фотографија. Сепак, запросувањето беше наречено евтино откако е воочен еден детал на фотографијата.

Имено, во фејсбук групата “That’s It I’m Proposal Shaming” објавена е фотографија на која се гледа среќен пар, но кога ќе погледнете малку подобро, на само неколку метри од нив уште едно момче ја запросува својата девојка.

Поради ова, многумина оваа идеја за веридба ја нарекоа неоргинална и евтина.

Погледнете ја фотографијата во продолжение:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format