Имате проблем да го успиете бебето? Овој татко ќе ви покаже феноменално решение кое изгледа преслатко (ВИДЕО)


Имате проблем да го успиете бебето? Овој татко ќе ви покаже феноменално решение кое изгледа преслатко…

Оние кои имаат деца знаат колку успивањето некогаш може да биде тешко. Секако дека постојат случаеви кога децата брзо заспиваат, но тие се неуморни и многу чести.

А потоа родителите се обидуваат со се што ќе им падне на памет. Ги лулаат, им пеат, итн. Но, верувале или не, не мора да биде толку комплицирано.

Се прашувате како? Овој татко ќе ви го покаже најлесното, но и најслаткото решение да заспиете бебе.

Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format