Како изневеруваат хороскопските знаци? Јарецот обожава да…


Како изневеруваат хороскопските знаци? Јарецот обожава да…

Прочитајте како изневеруваат хороскопските знаци. Овенот е склон кон жени, ретко кога се задоволува со една партнерка. Сепак, кога ќе изневери, не може да ја крие тајната за тоа. Бикот исто така ако не е задоволен од својот партнер веднаш ќе побара утеха кај друг.

Близнаците се превртливи и постојано бараат некаков проблем во врската. Слободумни се но знаат да задушат со љубомората и поради истата да изневерат. Раковите исто така се емотивци но знаат да забијат нож во грбот ако не се чуствуваат сакано. Лавот пак е приврзан за партнерката зошто смета дека таа што ја одбрал нема конкуренција како и тој самиот. Девиците ги има во два вида. Или се бескрајно верни и предадени, или забиваат нож во грбот. Во природата на Вагата е да кокетира, па затоа овој знак не може да е верен.

Шкорпијата ќе ужива надвор од врската со друг, но никогаш нема да дознаете. Иако е најљубоморен знак, сепак ќе си дозволи се за себе. Стрелецот е кралот на изневерувањето и секогаш знае како да се извади од истото. Јарецот е најверниот знак, моралот и верноста му се пред се. Водилијата нема правила на игра, иако е љубоморна, секогаш ќе најде повеќе партнери. Рибите иако делуваат емотивно, се најсколони кон изневерување.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format