Катерина пресекла домат и во нејзе пронашла нешто кое не го очекувала: Што навистина јадеме?


Фотографијата набрзо станала вирално, а од коментарите може да се заклучи дека ваквиот случај не е реткост, дали и вие сте виделе вакво нешто?

Неизоставна состојка од секоја салата и многу јадења е секако доматот, кој луѓето на нашите простори го јадат во големи количини.

Една фотографија од еден необичен домат стана вирална на социјалните мрежи, а ги подели и луѓето според нивните мислења.

Имено, на неа се гледа како од доматот расте уште еден домат, што е причината за тоа?

Според коментарите, некои луѓе тврдат дека станува збор за ГМО домат, други велат дека премногу стоел или дека бил чуван на влажно место. Една корисничка напишала дека неодамна во пиперка пронашла уште една пиперка, иако биле домашни, бидејќи никогаш не купувале семе.


Like it? Share with your friends!

2
8 shares, 2 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format