Кога мажот ќе види гола жена, ова е првото нешто кое го помислува


Кога мажот ќе види гола жена, ова е првото нешто кое го помислува…

Кога жената ќе се соблече пред него, забораваат на се останато и сакаат само да му се препуштат на уживањето. Но, на што размислуваат мажите прво кога ќе видат гола жена?

Многу жени мислат дека нивните партнери само размислуваат за несовршеностите кога го гледаат нивното голо тело, но припадниците на мажите не го гледаат она што жените го гледаат како мани. Во продолжение прочитајте што им мине во глава во тој момент.

Остани кул

Кога жената ќе се соблече пред мажот, без оглед на тоа колку пати веќе ја виделе таа глетка, тој чувствува пореметување во своето тело. Срцето започнува запрзано да чука, крвта струи во препоните, настанува хаос во неговата глава. Не сакаат да останат впечаток дека никогаш порано не виделе гола жена, поради што се трудат да останат кул и прибрани. А всушност тие би започнале да викаат од среќа и возбуда.

Обиди се да издржиш

Мажите постигнуваат оргазам побрзо од жените, што не значи само дека мораат дополнително да се потрудат, туку и да го одложат своето задоволство на задоволство на својата жена. Затоа, иако попрво би воделе љубов, понекогаш мораат да го забават својот ритам со кој ќе успеат да го доживеат врвот во исто време.

Кога барем би знаел што сакам да и правам

Немојте да се плашите да се насочите. Нашата работа е многу полесно кога ќе ни дадете повратна информација. Шепнете ни ги своите желби, поместете ги нашите раце каде што би сакале да бидат, превземете ја контролата и покажете ни ја вашата возбуда.

Баш сум среќник

Мажите едноставно ги преплавува чувството на благодарност кога ќе видат гола жена.

Поради што таа воопшто се чувствува несигурно?

И мажите имаат свои несигурности, но и понатаму тешко ги разбираат женските кочници кога тие се всушност воодушевени од женското тело. Доколку жената ги прекрива градите со рака, се крие под прекривачот и не може целосно да се опушти, вистинскиот маж ќе направи се за таа да се чувствува добро. Тие несигурности на мажите всушност не им сметаат, но им е многу помило кога жените горделиво ја покажуваат својата убавина.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format