Купил стан од 50 квадрати на последниот кат: Кога ќе видите што направил на кровот, ќе посакате да живеете таму (ВИДЕО)


Погледнете како овој човек го преуредил и максимално го искористил животниот простор од 51 квадрат.

Ова е приказна за малите станови кои се преуредени така да овозможуваат комфор на повеќечлено семејство. Доколку поседувате стан од педесетина квадрати, ова е пример како можете да го опремите за да биде крајно функционален.

Станот на последниот кат, му овозможил на сопственикот излез на кров кој во овој случај е преуреден во градина. Целиот кров е дизајниран така што на него може да се засади зеленчук и цвеќиња, додека станарите добиле втор парк и простор за уживање.

Во овој случај, 51 квадрат стамбен простор е поделен на спална соба, кујна, дневна соба, купатила, остава и балкон.

Ваквите станови се наменети да во нив се живее со полни гради, без никакво оптеретување. Погледнете го видеото во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format