Леле Мило, Леле! Црногорец “кукаше” и го “оплакуваше” режимот, па стана хит на интернет (ВИДЕО)


Леле Мило, Леле! Црногорец “кукаше” и го “оплакуваше” режимот, па стана хит на интернет.

Ова видео стана вистински хит на Балканот, погледнете и зошто.

Во текот на предизборната кампања, па и после самите избори, емоциите на народот во Црна Гора го достигнаа својот врв.

Помеѓу насобраниот народ на еден собир во Црна Гора, еден учесник започнал да лелека на традиционален црногорски начин, што на крајот предизвикало масовно скандирање упатено кон претседателот на Црна Гора, Мило Џукановиќ, пишува Објектив.

За кратко време, оваа снимка стана вистински хит на Балканот.

Погледнете го видеото во продолжение:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format