Луѓето не веруваат каква салата добил: “Ова го платив 370 денари” (ФОТО)


Луѓето не веруваат каква салата добил: “Ова го платив 370 денари”…

Еден турист во текот на својата посета на Германија непријатно се изненадил кога видел каква салата добил во еден ресторан за шест евра, односно 370 денари.

После прошетка по планините седнал да јаде во еден ресторан на германскиот остров Амрум, сместен во Северното море.

“После планинарење, ова е салатата која ја добив за шест евра”, напишал под фотографијата која ја споделил на Редит.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format