Мажите открија што ги прави жените “најдобри во кревет”: “Мојата сопруга додека водиме љубов во спалната соба става…


Мажите открија што ги прави жените “најдобри во кревет”, еве во што е нивната тајна…

Драги дами, конечно е откриено на што точно мажите мислат кога ќе изговорат “таа е одлична во кревет”. Не се грижете, не е во прашање само конкретен секс. Важни се и многу други работи, барем така велат мажите.

Девет мажи за Космполитан откриле кои карактеристики треба да ги има партнерката која тие би ја оцениле како добра во сексот.

Ентузијазам

“Ентуизајзмот е клучен. Иако би додадл дека и добрите орални способности се вистински бонус. Исто така, со жени кои се авантуристи во сексот, пријатно е да разговарате за сите теми поврзани со ова, за желбите и најлудите фантазии. Но, клучна работа е ентузијзамот.”

Хемија

“Нејзината хемија со мене, воглавно. Најдобриот секс кој сум го имал бил со жени со кој постоела хемија, тие беа водени од страсти.”

Покажување желба

“Момците, како и жените, сакаат некој да ги посакува. Кога мојата жена ми шепнува на увото колку ме сака, тоа за мене е најдобриот стимул. Тогаш ќе и дадам многу повеќе отколку што треба.”

Мазење после секс

“Сакам кога ужива во моето тело за време на секс, да ми кажува или физички да ми го покажува тоа. Но, мазењето после секс за мене е неверојатно.”

Комуникација

“Сите се различни. Но се додека можеме нормално да комуницираме, да бидеме отворени и да разговараме за се, чувството е повеќе од добро.”

Отвореност

“Отвореноста кон своите сексуални желби и кон она што ти овозможува добро чувство.”

Без осудувување

“Сексуална комаптибилност. Сакам некои не баш пријатни работи и сакам да пронајдам девојка која е отворена за истражување, дури иако тоа никогаш не го правиме. Се работи за тоа пријатно да се чувствувам кога сум со неа во спалната соба, без страв и предрасуди. Исто така, најсексипилната рбаота која жената може да ја носи во кревет е самодовербата.”

Креативност

“Мојата сопруга собира траги по домот за моите омилени работи и е многу добра во тоа. Знае дека го сакам нејзиниот задник па кога водиме љубов, го става огледалото така што можам да го видам секој дел од неа. Таа е неверојатно креативна.”

Пријатно и опуштено

“Кога на жената и е целосно пријатно да ги истражи сите апсекти од сексот и физичкото задоволство, тоа е неверојатно искуство. Важно е да комуницирате на вистинскиот начин.”

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format