Младите не одат на училиште, но затоа се главни на журките (ВИДЕО)


Младите не одат на училиште, но затоа се главни на журките…

На социјалните мрежи се споделува видео кое настанало во кафуле во Т.Ц Бисер во скопската општина Аеродром каде што се организирала журка, без почитување на протоколите.

Иако младите не тргнаа на училиште, тие дефинитивно се главни на журките:

1 СЕПТЕМВРИЕве кај ви се средношколциве, мизерија!!!

Posted by Нина Бојаџиска on Tuesday, September 1, 2020

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format