“Мојата другарка спиела со црвен демон со рогови”, маж од Белград бара помош (ФОТО)


Цел Балкан зборува за овој проблем, а многумина останаа целосно збунети.

Астрална проекција (или астрално патување) е интерпретација на било каков облик на вантелесно искуство кое претставува постоење на астрално тело одвоено од физичко тело и е способно да патува надвор од него.

Луѓето кои веруваат во астрално патување се здружиле на Фејсбук каде ги разменуваат своите искуства.

Еден член на групата раскажал дека неговата другарка има астрални проекции и парализа во сонот и дека во текот на тие појави гледа духови и демони.

Што мислите вие?

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format