Најдобрите совети за совршен орален секс: Секогаш кога започнувате, најмногу внимание посветете на…


Следниот пат кога орално ќе го задоволувате вашиот партнер, верувајте ни, тој ќе биде повеќе од пријатно изненаден доколку ги практикувате дел од овие правила.

1. Прво предиграта – Постојано се изненадувам кога луѓето велат дека мажите не уживаат во предиграта колку што жените. Ова едноставно не е точно. Мажите можеби никогаш нема да ви признаат колку ја сакаат предиграта, но вашето момче ќе има многу помоќен оргазам доколку се вклучите се него во предигра пред да го задоволите орално. 

Бакнувајте го. Не само на образ, имајте го во предвид и остатокот од неговото тело. Не само вратот и образите, обидете се да го бакнувате цел, по стомакот, грбот па се до … неговите препони. Ова е одлично за да направите жешка увертира пред да се фатите за работа користејќи други техники.

2. Од коренот кон врвот – Во оваа фаза, вашето момче ќе биде многу загреано да започе да добива орално задоволство од вас. Ова е совршено. Следната техника за орален секс е совршен начин да преминете од предиграта кон она главното. Започнете со соблекување на неговите панталони/боксерици за полесен пристап. Нежно фатете го коренот не неговиот пенис во вашата рака и тогаш употребете го јазикот лижејќи го од коренот кон врвот. Можете да се обидете и во обратен правец но ќе ви биде малку непријатно.

Наместо постојано да го лижете во ист правец обидете се да варирате, па движете го вашиот јазик од страна на страна. Ќе забележите дека вашиот партнер особено многу сака кога поголемиот дел од вашето внимание е на врвот не неговиот полов орган.

3. Не само внатре и надвор – Претходните две техники за кои ви зборував се само дел од предиграта. Сега е вистинско време да започнете да му давате вистински орален секс. Една од најголемите грешки на девојките е тоа дека ја користат постојано истата, стара, досадна техника на орално задоволување без да употребат мала варијација. Таа најчестата техника за која мислам се вика “Внатре и надвор”. Ова е коа вие само го зимате неговиот пенис во уста и го вадите со вашите усни обвиткани околу неговата оска.

Работата е што повеќето момци го сакаат ова доколку уотребите и други техники како се: 

– Задржете го во уста додека го употребувате вашиот хазик за да правите кружни движења околу него, масирајќи го додека го правите тоа. 
– Фокусирајте го вашиот јазик само на главата на неговиот полов орган. 
– Дадете им малку внимание и на тестисите. Можете да ги лижете или да ги земете во уста или пак едноставно нежно масирајте ги.

4. Користете ја раката – Некои девојки мислат дека користејќи ја својата рака не е всушност орален секс. Ова е прилично смешно бидејќи вашиот партнер во голема мера ќе го цени фактот дека ја употребувате и раката за притисокот да биде поголем. Масирајте го со рака надолу и нагоре само ова искомбинирајте го со кружните движења на јаизкот додека во е во уста и ете ви го рецептот за еден “среќен човек”. Доколку со другата рака му ги масирате и тестисите на неговата среќа ќе нема крај.

5. Обидете се да го земете длабоко – Првите четири техники ќе ви дадат одличен почеток за да му дадете на вашето момче повеќе од пријатен орален секс, но не застанувајте овде. Зошто да не научите некои понапредни техники? Кога би го земале подлабоко тоа е нирвана за вашето момче, но нема да ве лажам, потребно е малку пракса за да го добиете она вистинското без притоа да имате нагон за повраќање. Клучот е во тоа што ќе треба постојано да вежбате на нешто како излупена банана или можеби и дилдо додека не ви стане релативно полесно. Исто така, наместо да му кажете што планирате да направите – едноставно изненадете го! Верувајте ни, тој ќе биде многу, многу пријатно изненаден. 

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format