Најжешките секс исповеди на девојките: Обожавам кога ме држи за…


Најжешките секс исповеди на девојките: Обожавам кога ме држи за…

За време на сексот, пожелно и понатаму да го зачинете со иновации. Ова се интересни искуства кои ги сподели испитаниците за време на сексот

– Со поранешниот имав неверојатен секс. Стопалата ми беа фетиш. Уживаше додека го цицаше мојот палец на ногата и чувството беше неверојатно.

– Додека мислеше дека спијам, тој мис ја бакна лузнаата на раката која остана спомен од мојата долга битка со депресија.

– Тој ми кажа дека сум божица на сексот и може да правам што сака.. Ова беше музика за моите уши.

– Ми се допаѓа кога мојот сопруг за време на сексот ме држи за рацете. Така сме толку многу повеќе поврзан

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format