Најлошите мажи се родени во овие три хороскопски знаци, првиот е кошмар за жените


Најлошите мажи се родени во овие три хороскопски знаци, првиот е кошмар за жените…

Постојат хороскопски знаци чиј карактер е таков да апсолутно не се трудат околу другите лица. Фокусирани се само на себе и самите себе си се доволни. Доколку вашиот партнер не допринесува во врската, тешко дека таа врска или брак ќе бидат успешни.

Сите заслужуваме односи кои не исполнуваат, здрави се, возбудливи и ни помагаат да бидеме подобро. Не се задоволувајте со врска доколку ништо не добивате и доколку треба се сами да направите.

Ова се хороскопските знаци кои никогаш не се трудат во врските или бракот.

Овен

Се гледа само кога нему му одговара. Се додека вие изберете место, извршите резервација и тоа не ги пореметува неговите планови, тој ќе го помине време со вас. Доколку нешто (или некој) подобро наиде, многу лесно исчезнува од вашиот живот како никогаш да не бил присутен. Тој самиот себе си е најважен и секогаш себе си се става на прво место.

Бик

Доколку го повикате на настан како претстава, концерт или танц, тој ќе дојде, но постојат ќе се жали поради тоа. После ќе се однесува како тој да ви направил услуга и ќе го користи тоа да ве натера да правите работи кои тој ги сака. Често со своето однесување ја доведува партнерката до тоа да се запраша дали подобро си поминала во друштво на пријатели или дури и сама.

Лав

Никогаш прв нема да каже “те сакам” и никогаш нема да започне било каков љубовен разговор или да покаже наклоност. Не сака да изгледа лошо па ќе одговори кога ќе му кажете дека го сакате, но неговата љубов не е нешто што всушност длабоко се чувствува. Доколку вие никогаш не го спомнете зборот “љубов”, нема да го спомене ниту тој. Изгледа дека препуштил лекција за давање и примње кога интимноста е во прашање, бидејќи воопшто не ги зема во предвид вашите потреби.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format