Најлошите предвидувања за иднина: Една држава ќе исчезне во страшните поплави кои доаѓаат наскоро


Најлошите предвидувања за иднина: Една држава ќе исчезне во страшните поплави кои доаѓаат наскоро…

Со оглед на фактот дека бројот на силни природни катастрофи се зголемува секоја година, зборовите кои ги изговорил палестинецот Зијад Силвади привлекуваат се поголемо внимание.

Многумина го нарекуваат Зијад, палестинскиот Нострадамус, бидејќи неговите предвидувања се остваруваат со неверојатна точност.

Токму тој го предвидел страшното сценарио за Соединетите држави. Според неговите предвидувања, во блиска иднина Соединетите држави треба да очекуваат голема катастрофа.

Тој изјавил дека Соединетите држави во блиска иднина едноставно ќе потонат.

Факт е дека Зијад предвидува силно цунами. Откако ова цунами ќе го погоди САД, од земјата практично нема да остане ништо.

Факт е дека таквата божја казна ќе се случи поради начинот на кои американците постапувале кон староседелците на оваа земја, како и поради бомбите фрлени на јапонските градови. Сето ова ќе доведе до божја казна, бидејќи за своите дела, на крај мора да одговарате, пишува webtribune.rs

Покрај предвидувањата на Зијад, многумина се сеќаваат на зборовите на пророкот Едгар Кејси кој исто така имал предвидувања за САД.

Тој исто така зборувал за страшни катаклизми кои би требало да се случат во првата половина на 21 век. Според тие пророштва, од американскиот континент нема да остане ништо. Поголемиот дел од копното ќе биде потопено после силните земјотреси, урагани и цунами.

Речиси сите познато пророци своевремено зборувале за судбината на САД.

Нострадамус изјавил дека земјата ќе се соочи со страшни катастрофи.

Ванѓа изјавила дека откако црн претседател ќе дојде на власт, земјата нема долго да опстане.

Останатите пророци зборувале и за тоа дека во Америка ќе има 44 претседатели. Конретно, слично предвидување направил и Рано Неро, под прекарот “Црн пајак”. Изнел многу предвидувања, од кои поголемиот дел одамна се оствариле. Големиот пророк Џуна исто така зборувал за исчезнување на САД.


Like it? Share with your friends!

4
8 shares, 4 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format