Неколку причини зошто девојките со големи гради го мразат летото


Неколку причини зошто девојките со големи гради го мразат летото…

Припадничките на понежниот пол кои имаат преголеми гради секојдневно се соочуваат со непријатности кои ќе ги видите во ова видео.

На таканаречените “надарени жени“ воопшто не им е лесно, особено во летниот период.

Во продолжение погледнете го забавното видео и доколку сте од посилниот пол уживајте во прекрасната глетка.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format