Немате сила, а сакате? Ова се најдобрите пози во кревет доколку сте уморни


Немате сила, а сакате? Ова се најдобрите пози во кревет доколку сте уморни…

Доколку ве притискаат обврските, недостатокот на сон и грижите околу семејството, големи се шансите поради тоа да пропуштите голем дел од сексуалната забава. Но, тоа и не би требало да биде така, велат сексуалните терапевти кои веруваат дека недостатокот на енергија не би требало да биде препрека за секс, бидејќи единствен предуслов е желбата.

Поголемиот дел од луѓето денес се чувствуваат исцрпено, меѓутоа со овие шест пози физичката издржливост нема да дојде до израз, туку едноставно страста ќе го одигра своето.

Лежечка поза свртени со лицата еден кон друг

Поза „Лотосов цвет“

Свртени со лицата еден кон друг, но партнерката е со кренати нозе

Старата, добра „69“ поза

Удобно на каучот

Заедничко мастурбирање

„Доги“ поза на софата

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format