Не очекува ли втор бран? Погледнете што се случува пред банка во Гостивар (ФОТО)


За тоа дека граѓаните во многу места низ Македонија не ги почитуваат препораките за заштита, говорат и фотографиите кои можеме да ги пронајдеме на социјалните мрежи:

Погледнете ја фотографијата во продолжение и дознајте за што всушност се работи:

Фото: (Инстаграм: Дарковлогс)

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format