Нимфоманка раскажува: На 19 години имав спиено со 40 мажи, денес имам повеќе од 30 години и работам како…


Поради тоа што секогаш бев осамена, Селј Колад рече дека единствениот лек за тоа е само секс.

– Во секое време од животот имав пет мажи кои можев да им се јавам за да дојдат за секс. Но, дури и со нив, јас барав повеќе. Фактот дека бев добра во креветот всушност беше мој најсилен адут. Тогаш се почувствував вредна – објаснува Сејл.

Целиот нејзин живот се врти околу сексот. На 17 години таа станала зависник од тоа да мора да биде со човек, со кој ќе може да спие. Со 19 веќе спиела со 40 мажи, а нејзиниот начин на живот опасно ја доведе до катастрофа. Всушност, таа два пати мораше да оди на абортус, имаше неколку сериозни инфекции и семејни проблеми.

На 30 години конечно побарала професионална помош и отишла на состаноците на на зациснисци од секс. Сето ова и помогна за да направи апстиненција и така живее за шест години и сега им помага на другите, кои се во слична ситуација.

-Сексуланата зависност главно се поврзува за мажите, но, се разбира, има многу жени кои се борат со овој проблем. Речиси 13 години живеев во многу темен, осамен светот кој јас го создавов и од кој не можев да излезам. Не знаев. Не сакав. Кога конечно се осмелив да излезам почувствував огромна помош – вели таа.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format