Овие грешки нема да ви ги прости ниту една девојка во кревет, мажи, никако не правете го она под број 2


Овие грешки нема да ви ги прости ниту една девојка во кревет, мажи, никако не правете го она под број 2…

Внимавајте што правите.

Одредени грешки на мажите во кревет, можат да претставуваат вистински ноќен кошмар за жените.

Погрешно име

“Едно поранешно момче во кревет неколку пати ме нарече со името на својата поранешна девојка. Можете да претпоставите како реагирав. Можеби некако ќе се истолерира во други ситуации, но во кревет, тоа е навистина нешто кое не може да се прости”, вели една 37 годишна жена.

Прескокнување на предигра

“Неверојатно ми е што има мажи кои не сфаќаат дека добрата предигра е услов за добро водење љубов. Не го обожавам чувството кога морам да го терам мојот партнер на тоа затоа што за него е премногу да вложи 15 минути од своето време, во нашето водење љубов.”, вели 29 годишна девојка.

Имитирање на потези од филмови за возрасни

“Многу пати сакав да прекинам и викнам: Ало, фраерче, па не сме во филм за возрасни! Некои мажи сериозно мислат дека она што го гледаат во тие филмови можат да го применат на секоја жена, не знаејќи дека сите нас не возбудува нешто поразлично”, тврди 28 годишна девојка.

Себичност

“Најлошо ми е кога постојано очекувам јас да ја одработам целата работа. Немам ништо против тоа понекогаш навистина да се посветам, но нормално е следниот пат улогите да бидат променети”, изјави 35 годишна жена.

Прекратко

“Секогаш сум за водење љубов на брзина, доколку јас и мојот партнер уживаме во тоа. Но доколку трае прекратко, знам дека тоа е само за негово задоволство”, вели 33 годишна жена.

Одбивање на користење кондоми

“Доколку нема кондоми, нема ни секс. Без расправија. Кога бев млада и луда, го слушав нивното филозофирање за тоа зошто кондомите не се потребни, но сега тоа не доаѓа во предвид”, вели 42 годишна жена.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format