Овие женски имиња привлекуваат богатство, а некои им се омилени на македонците


Овие женски имиња привлекуваат богатство, а некои им се омилени на македонците…

Биоенергетските експерти велат дека името, благодарение на својствната енергија, можат да влијаат на судбината на нивниот носител. Се испоставило дека носителите на тие имиња никогаш не се откажуваат и секогаш се среќни и насмеани.

Во првата група спаѓаат жени чиј имиња привлекуваат богатство и благосостојба. Тоа се овие три имиња: Ана, Викторија и Марина.

Жените кои го носат името Ана имаат повеќе сила од другите, тие се внимателни и упорни.

Викторија, во принцип секогаш и во се е победник. Способноста да ја анализира ситуацијата и дарбата за убедување и помагаат да ги оствари своите цели.

Марина се смета за природен лидер. Не се плаши од голем тим и со него одлично се носи. Нејзиниот стил на управување е оној вистинскиот, оној кој треба да го следи секој голем лидер.

Во другата група спаѓаат жени кои имаат моќ да привлечат богати мажи во својот живот. Оваа група ги вклучува имињата: Анастасија, Злата и Софија.

Анастасија се жени кои секогаш тежнеат кон богатство, но сепак се мажат за успешни и богати луѓе. Едноставно, судбината им е наклонета секогаш да живеат добро.

Името Злата привлекува пари како магнет. Жената која го носи ова име е успешна кога станува збор за финансиите.

Софија ја краси животната мудрост. Судбината е наклонета на жените кои го носат ова име. Софија мудро ќе ја избере личноста која е стабилна, па секогаш ќе има добар прилив на пари во домот, додека таа сама ќе работи на тоа да го прошири и одржи тоа богатство.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format