Овие мажи имаат најмногу секс, само бидејќи прават една работа која жените ја обожаваат


Овие мажи имаат најмногу секс, само бидејќи прават една работа која жените ја обожаваат…

Како да препознаете маж кој често има секс?

Дали некогаш сте се запрашале кои мажи имаат почесто секс и како да ги препознаете?

Истражувањата покажале дека мажите што помагаат во домашните обврски имаат посреќен брак и повеќе секс.

Дали е поради слободното време кое им останува на жените, сепак истражувањето не открило. Единствено што можеме да ви кажеме повеќе е што истражувањето го вршеле жени.


Like it? Share with your friends!

2
1 share, 2 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format