Овие работи жените никогаш нема да им ги простат на мажите, без разлика колку ги сакаат


Неверојатно, но жената попрво би простила емотивно врзување на мажот со друга жена отколку секс.

Истражувањето кое било спроведено во Британија на три илјади жени покажало дека жените најмногу се вознемируваат на секс со друга жена.

За нив понормално е тој да дели интимност и емоции со друга жена отколку да има секс.

За изненадување, ова истражување покажало и дека жените не ги вознемирува флертот со друга жена, или пак некои пораки или меилови.

Од истражувањето за тоа што жените сметаат дека претставува неверство е направена листа и изгледа вака:

–      редовен секс со друга жена

–      секс за една ноќ

–      експлицитни смс пораки и смс секс

–      флерт и играње со друга жена во ноќен клуб

А ова повеќето жени би го простиле:

–      дружење кое вклучува кафе со колешката од работа

–      телефонски разговор и доверување на друга жена

–      флерт на работно место

–      редовни ручеци со една жена

–      купување подароци на други дами


Like it? Share with your friends!

-2
1 share, -2 points

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format