Овој вид на секс не е за секого, но мора да го пробате барем еднаш во животот


Канадски научници тврдат дека девојките се многу поперверзни отколку што мислите, а тоа го препишуваат на ефектот кој го има книгата „50 нијанси на сиво“.

Научниците собрале група од мажи и жени на кои им била дадена листа од 55 различни сексуални фантазии детално опишани, а тие требало да ги рангираат. Резултатите покажале дека девојките најчесто фантазираат за сексуална потчинетост и романса.

Во топ 3 фантазии влегуваат специфични локации, моменталниот партнер и сексуална потчинетост. За сексуална потчинетост фантазираат 64,6% од жените, додека за врзување фантазираат 36,3%.

Меѓутоа, не брзајте во секси-продавница, за да ги купите потребните реквизити, бидејќи според истражувањето околу половина од жените кои одговориле дека сакаат сексуална потчинетост, сакаат желбите да останат само на фазата фантазирање. Венди Волш, автор на The 30 day love detox, вели дека постои огромна разлика помеѓу сексуална фантазија и сексуална желба. „Жените може да фантазираат за див секс, но повеќето би сакале да остане само на фантазија.“

Како тајните желби да и ги претворите во реалност? Пред се, разговарајте и охрабрете ја да ја покаже нејзината перверзна страна. Кога ќе ви даде зелено светло, помогнете и на нежен начин да ги исполни своите желби под нејзини услови, а потоа полека поместувајте ги границите кон вашите фантазии.


Like it? Share with your friends!

1
4 shares, 1 point

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format