Овој хороскопски знак е натпросечено интелигентен, попаметен е од сите други


Овој хороскопски знак е натпросечено интелигентен, попаметен е од сите други…

Луѓето во овој хороскопски знак се методични, мирни и способни за сите работи во кои е потребно било какво организирање.

Не поднесуваат грубост и ги избегнуваат сите нагли промени или непромислени акции.

Многу се дисциплинирани и внимателни и се придржуваат до принципите за работа со кои можат да постигнат само успех.

Со недоверба гледаат во сите останати работи и храбро одат по патот кој претходно го избрале. Доколку е потребно, им помагаат на другите, но со прилично голема доза на резерва, бидејќи се плашат од она што самите не го испланирале или превиделе.

Прилично се вешти во работата, бидејќи располагаат со натпросечна интелигенција.

Својата голема способност во изразувањето и делувањето врз луѓето знаат да го искористат за свои цели. Тогаш често стануваат превртливи.

Иако имаат смисла за организирање на секој вид работни задачи, имаат и впечатлив недостаток на фантазија и создавачки способности.

Повеќе им одговараат чисто репродуктивни активности.

ДЕВИЦА (од 24. август до 23. септември).

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format