Она што мажите најмногу ги лути: Ова е најголемата лага која ја користат 90% од жените, тие некогаш се обидуваат да…


Најново истражување со искрени одговори од страна на припадничките на поубавиот пол.

Според една студија во која биле вклучени 2.300 испитаници, дури 67 проценти од жените во одреден период од животот глумат оргазам.

Сепак, одглумениот оргазам за мажите не е ништо ново, но она што изненадува е причината поради која жените се одлучуваат на ваков чекор.

Имено, дури 50 отсто од жените признале дека глумат оргазам со цел сексот побрзо да заврши. Дури 28 проценти тоа го прават за нивниот партнер да не се чувствува лошо и обесхрабрено, а 32 отсто од испитаничките откриле дека не можат да доживеат оргазам поради несигурноста во себе и опседнатоста со сопствениот изглед.

Факт кој не им оди во прилог на мажите е тоа што дури 72 проценти од учесничките во анкетата изјавиле дека нивните партнери често знаат да ги остават на цедило и дека не се трудат многу да ги доведат до оргазам.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format