Привлече перверзни лудаци: Објави фотки како го дои бебето во јавност, па мажите и испратија ужасна порака: Сакам да… (ФОТО)


Тврди дека немала претстава дека на светот постојат толку “лудаци”.

Ретко кој од следачите сега може да поверува дека Мишел Палмер од Њујорк кога вели дека такво нешто никогаш не и паднало на памет.

Обземена од љубовта и желбата да во секој момент биде тука со приновата, таа вовела пракса да бебето го дои буквално каде што тоа ќе побара.

Тоа би било многу разбириливо, но Мишел применила нова, бизарна пракса така што моментите ги споделува на Инстаграм.

Сега, кога нејзиниот профил е полн со сцени од доење на детето во јавноста, Мишел е шокирана што привлекла перверзни личности.

Еден од нив посебно ја навредил со пораката:

“Може и јас наместо твоето дете. Гледам дека тоа те пали. Те молам, сакам да пијам млеко, еве сега ќе ти испратам слика од својот п… да видиш што имам и јас”.

Мишел одговорила со став дека се додека јавноста на запад така го дожвува доењето “надвор” жените ќе бидат третирани на погрешен начин.

“Ме предупредија дека ако започнам да објавувам такви лики, дека ќе привлечам многу лудаци. Меѓутоа, не отстапувам од ова и ќе објавувам уште вакви слики. Светот мора да се навикне дека ова е нешто нормално и прифатливо”.

Нејзините следачи се многу поделени. Иако многумина ја поддржуваат, речиси сите можат да потврдат дека навистина претерува во објавувањето слики, и дека стекнува впечаток дека всушност ги рекламира само своите гради, а не и доењето.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format