Само за најхрабрите: Во оваа поза оргазмот е загарантиран, а согорува и безброј калории (ФОТО)


Мисионерска, каобојка, доги стајл…Има огромен број секс пози и секоја има забавно име, а велат дека во оваа поза, оргазмот е загарантиран.

Во прашање е поза која се повеќе се пребарува на интернет, а се нарекува “Butter Churner”, а ќе видите и зошто.

Виситнски предизвик е да се изведе оваа поза, која согорува и многу калории поради ангажирањето на целото тело на двајцата партнери.

Жената е на грб, во положба како да прави “свеќа” се сеќавате на часовите по физичко? Потпрена е на грбот и рамената, а нозете ги крева во вис. Мажот потоа се спушта во згодна положба, во зависност од висината и пенетрира.

Доколку сте расположени за авантура, испробајте ја, само бидете внимателни, бидејќи, ако партнерот премногу силно продира, жената може да го повреди вратот.

Неверојатното задоволство е наводно загарантирано бидејќи жената доживува зголемен проток на крв во главата, поради што се засилуваат чувствата во интимниот регион.

Погледнете ја фотографијата во продолжение и дознајте како се изведува оваа секс поза со која оргазмот е загарантиран:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format