Се сеќавате на познатиот Полат Алемдар? Нема да го препознаете како изгледа денес (ФОТО)


Се сеќавате на познатиот Полат Алемдар? Нема да го препознаете како изгледа денес…

Дали се сеќавате на турскиот актер Неџати Шашмаз, или Полат Алемдар кој ги освои срцата на милиони луѓе ширум светот со маестралната улога во познатата турска серија?

Прочитај и: Овие семејства имаат убиено повеќе луѓе, од сите диктатори на светот заедно : Тие се одговорни и за смртта на…

Познатиот турски актер Неџати Шашмаз, или Полат Алемдар денес изгледа исто толку опасно како и во периодот кога серијата беше хит на нашите простори.

Главниот актер на серијата на Долина на Волците и денес ги освојува женските. Дали го препознавате?

Погледнете ги фотографиите во продолжение:

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format