Славната пејачка загрижена: “Сите мои бивши мислат дека сум луда”


Славната пејачка загрижена: “Сите мои бивши мислат дека сум луда”

Селена Гомез во текот на снимањето на јутјуб туторијал призна дека сигурни сите нејзини бивши мислат дека е луда.

“Знам дека сите тие мислат дека сум луда, но не ми е гајле”, изјавила во таа прилика.

Во нејзините бивши момчиња спаѓа и славниот пејач Џастин Бибер, а Селена се пошегувала дека никогаш нема да се омажи.

“Се надевам дека во иднина сепак ќе ја пронајдам сродната душа. Но тешко е да се излегува на состаноци сега кога е карантин”, изјавила и напоменала дека нејзиното признание не е повик момчињата да ја канат на дејт.

“Смешно е што објавувам песни во кои зборувам како сакам да пронајдам момче што порано, но во реалноста не е баш така. Со мажите е тешко”, додала таа.

Селена Гомез долго време го привлекуваше вниманието на светските медиуми поради својата проблематична врска со Бибер. после неколку прекини, тие одлучија да тргнат по свој пат.

log in

reset password

Back to
log in
Choose A Format